De (onbedoelde?) misleiding omtrent chemtrails

Je leest tegenwoordig steeds vaker over het fenomeen chemtrails, het begint zo langzamerhand bijna ”mainstream” te worden. Met chemtrails wordt bedoeld  het sproeien van bepaalde substanties door vliegtuigen. Er is dusdanig veel bewijs, onderzoek en bevestiging dat het voor mij volledig duidelijk is dat dit inderdaad gebeurd. Daarom zou deze kwestie dan ook veel aandacht moeten hebben, want hoe meer mensen hier weet van hebben des te groter de kans dat het gestopt kan worden. Ik heb ook de overtuig dat er (bewust of onbewust) veel misleidende/afleidende informatie over dit onderwerp wordt verspreid, ik zal hier uit te leggen waarom ik dat zo zie.

Weer manipulatie?
Het is namelijk zo dat wanneer er over chemtrails wordt gesproken men vaak beweerd dat dit is om het weer te manipuleren, het wordt dan ook vaak ”weather modification”,  ”geo-engineering”, ”solar radiation management” of ”Albedo management” genoemd. Allemaal namen die de suggestie wekken dat het gaat om het manipuleren van het weer, door er deeltjes in te sproeien die het zonlicht tegenhouden. Ik wil niet zeggen dat chemtrails totaal geen effect op het weer hebben, chemtrails zullen zeker wel wat effect op het zonlicht hebben.

Echter denk ik zelf dat chemtrails niet werkelijk tot doel hebben om het weer te beïnvloeden, ik denk dat het een ”fop-reden” is om het de werkelijke bedoeling te verhullen. Veel onderzoekers beweren dat chemtrails ook bacteriën en schimmels bevatten, die zouden ze toch niet nodig hebben om het weer te beïnvloeden? Met bacteriën en schimmels beïnvloed je niet het weer lijkt me, eerder flora en fauna, en mensen natuurlijk. Daarnaast zijn de chemtrails er waarschijnlijk voor mind control  doeleinden, de chemtrails bevatten nano deeltjes, nanotechnologie, deze deeltjes zouden voor betere (elektromagnetische) geleiding zorgen. Deze nanotechnologie deeltjes komen terecht in onze cellen, ons zenuw stelsel en onze hersenen en maakt ons gevoeliger voor externe impulsen. Het gegeven dat de laatste maanden af en toe in het nieuws is gekomen dat Amerikaanse technologie bedrijven bezig zijn om ons brein op het internet aan te sluiten maakt het er wat mij betreft ook niet beter op. Onze lichamen en onze gedachten genereren energie frequentie’s/golven, deze zijn meetbaar en manipuleerbaar. De technologie bedrijven geven nu openlijk toe dat ze deze technologie aan het ontwikkelen zijn, dus kun je het eigenlijk al geen complot theorie meer noemen. Dat chemtrails dit ook tot doel hebben zullen ze uiteraard niet zomaar toegeven.  Dus nee, ik geloof niet dat chemtrails er zijn om het weer te beinvloeden, maar juist om ons te beinvloeden! In het bijzonder onze gedachten en herinnering, maar ook onze gevoelswereld. Iemand de zeer veel ondzoek heeft gedaan naar chemtrails is de Duitser ”Harald Kautz Vella”. Daar is op het internet zeer veel over te vinden.

Geen strepen = geen probleem?
Ook hebben mensen het bij chemtrails altijd over de fysieke strepen en wolken van de chemtrails, een vliegtuig met een kort condens streepje er achter zou geen probleem zijn. Echter zijn gassen onzichtbaar, maar ook als het een vaste stof is zou deze niet meer zichtbaar zijn als het maar genoeg uitgedund word. Mijn punt is dat dat mensen denk dat wanneer er niks te zien is in de lucht er ook geen probleem is, ik vraag mij af en betwijfel of dat juist is. Ook als de chemtrails uitwaaien herken je ze niet meer, het schijnt overigens dat chemtrails vaak boven de Noordzee gesproeid worden, ze zijn dan al uit gewaaid als ze aan land komen.

Het chemtrail fenomeen word momenteel op veel plekken op het internet besproken, maar deze wat duisterdere kant er van wordt vaak niet onderkent, onderzocht of besproken. Misschien is het juist omdat mensen het een enge gedachte vinden dat mind control zou kunnen bestaan dat dat ze zich er voor blokkeren ( cognitive dissonantie)

Ik zeg niet dat mensen doelbewust de boel misleiden, maar sluit dit zeker ook niet uit. Ik denk dat de elite door heeft dat ze de geruchten omtrent chemtrails niet kunnen stoppen en het om die reden er sturing aan willen geven, om te verhullen dat ze bezig zijn met het toepassen van mind control. Mogelijk willen de elite juist wel dat het onthult wordt en dat de bevolking het gaat accepteren, en dat ze ons wijs gaan proberen te maken dat het is om ons te beschermen tegen de zogenaamde klimaatverandering. (dat kom je namelijk veel tegen op het internet over dit onderwerp, dat het is om ons te ”beschermen”) In die zin doet het mij denken aan de onthullingen van Edward Snowden, hij heeft ”onthult” dat overheden op grote schaal burgers bespioneren, hoewel dat eigenlijk al min of meer bekend was. Is er iets veranderd sinds zijn onthullingen? is er minder overheidsspionage? Niemand die het echt weet, waarschijnlijk is alleen maar erger geworden. Maar niemand maakt het wat uit, want het is toch om ons te beschermen tegen de terroristen?

Misschien zijn de mensen al zo versuft door de chemtrails dat ze ook niet meer zelf kunnen nadenken.
Misschien is ons brein al meer op het internet aangesloten dan we door hebben.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s