Zal Ronald Bernard in opdracht van de Rothschilds de Oranjes aanvallen?

Ik realiseer mij dat dit artikel velen weer tegen het zere been zal stoten.
Ik moet je ook zeggen dat het geen ik hier vertel niet met zekerheid waar zal moeten zijn, ik kan namelijk niet in de toekomst kijken. Dit is mijn kijk op deze kwestie, en zo zie ik het al vanaf het begin (dat de video’s van Ronald Bernard verschenen).
Ook wil ik zeggen dat ik niet geloof dat alle alternative media per definitie vals zijn, toch sluit ik zeker niet uit dat alternative media ”gecontroleerde oppositie” zou kúnnen zijn.

Zoals eerder gezegd heb ik al vanaf het begin geen vertrouwen in de oprechtheid van Ronald Bernard, dat kan voor sommigen hard overkomen, er zijn immers geen harde bewijzen voor. Vele vinden dat we mensen altijd het voordeel van de twijfel moeten geven of mensen moeten vertrouwen tot het tegendeel is bewezen. Met betrekking tot Ronald Bernard zijn er naar mijn mening veel opvallende zaken, ofwel; het is een sterk verhaal, wat deze dingen zijn wil ik nu niet naar uitweiden maar een aantal punten heb ik genoemd in mijn eerdere artikel en video. Daarnaast toont Ronald Bernard veel emotie en wisselt veel tussen emotie, maakt veel handgebaren, en laat af en toe een traan zien, vele zien dit als bewijs en echtheid, maar ik vind het geacteerd overkomen. Hierop reageren mensen dan verontwaardigd, ” hoe durf je dat te zeggen?”. Omwille politieke correctheid, of eigenlijk  sociale correctheid moet ik mijn kritiek voor me houden en braaf ”ja” knikken. Sociale correctheid is een mooi iets wat in het dagelijks leven goed van pas komt. Maar wat Ronald Bernard doet is toch ook politiek bedrijven, soms is grens tussen politiek correct en sociaal correct wat vaag. Bovendien is wat Ronald Bernard doet publiekelijk, derhalve is het niet meer dan logisch dat het publiek zijn eigen persoonlijke mening zal vormen over het geen hij heeft gezien.

Om maar met de deur in huis te vallen; ik verwacht dat Ronald Bernard in circa video deel 5 (anders 4 of 6) in hysterie de Oranje-Nassau familie zal neerzetten als ”as van het kwaad” om zo de weg vrij te banen voor de volgende uitbreiding van het Rothschild imperium, alle voorgaande video’s waren er slechts om momentum te creëren. Je zult je waarschijnlijk afvragen hoe ik hier in vredesnaam bij kom.
Ten eerste zal ik hier zeker niet gaan beweren dat de Oranjes niets te verwijten valt, in tegendeel. Ze zijn lid van de Bilderberg groep (tevens oprichter) en schijnen de Shell in de zak te hebben. Je kunt er vanuit gaan dat ze weet hebben van alles wat er zich in de wereld afspeelt of er zelfs bij betrokken zijn. Zij weten heus wel dat de aanslag in het World trade center is uitgevoerd door de Amerikaanse elite, om maar een voorbeeld te geven. Als het zo is dat de mensen doelbewust vergiftigd worden met chemtrails en vaccinaties ( om maar wat te noemen) wat ik dus sterk vermoed, dan kan je denk ik wel stellen dat zij daar weet van hebben, of zelfs bij betrokken zijn. Dat zijn nogal wat aantijgingen, maar ik verwacht niet dat deze zaken echt goed aan bod zullen komen bij Ronald Bernard. De nadruk zal zo sterk op de kinderen komen te liggen dat men al het andere spontaan vergeet, en dat is net de tactiek. De machtspiramide van de Oranjes mag niet worden beschadigt en moet verborgen blijven, omdat deze onbeschadigd overgeheveld moet worden naar de Rothschilds. Natuurlijk worden er her en der wel wat andere zaken besproken, om het verhaal geloofwaardig te maken.

Om een aantal punten te noemen om aan te geven waarom ik dit zo zien en denk dat dit achter de schermen al langer speelt zal ik het volgende toelichten.
We hebben de afgelopen paar jaar een aantal pogingen tot wat ze noemen ”Agressieve overnames” van Amerikaanse bedrijven naar Nederlandse bedrijven. In 2013 wilde América Móvil KPN overnemen, recenter probeerde PPG AkzoNobel over te nemen en Kraft Heinz probeerde Unilever over te nemen. Wat we hier zien is in mijn optiek een machtsstrijd aan de top van de piramide, om het zo maar te zeggen. Het is natuurlijk de vraag welke conglomeraten onder invloed staan van de Oranjes. Wat betreft de Shell en De Nederlandse bank is het een open deur, het koningshuis heeft in het verleden zelf aangegeven flink wat Shell aandelen te hebben en De Nederlandse bank is in 1814 opgericht door Willem I. Het gegeven dat de CEO’s van beide bedrijven hand in hand met hen de bilderberg bijeenkomst binnen wandelen is op zich al verdacht genoeg. Maar het lijkt me tamelijk onaannemelijk dat alleen deze bedrijven tot hun portefeuille behoren. De geschiedenis boeken laten zien dat vrijwel alle Nederlandse banken zijn opgericht door de Oranjes, bijvoorbeeld.

Waar het op neer komt is dat er aan de ”top van de piramide” een aantal families zijn welke graag zoveel mogelijk invloed voor zichzelf willen. Ik zie geen reden waarom Jacob Rothschild zijn invloed zou willen delen met wie dan ook. Ze willen meer macht voor zichzelf ten koste van anderen.

Het de klassieke methode van de Rothschilds om de Europese koningshuizen te molesteren en uit te spelen, zo hebben zij hun imperium opgebouwd. De Franse revolutie is daar het beste voorbeeld van, de vrijmetselaar beweging organiseerde dit, dat zou zijn om zo een betere en rechtvaardige samenleving te bewerkstelligen. Achteraf bleek dat deze vrijmetselaars gefinancierd werden door de Rothschilds. Op dit moment is er nog maar weinig over van de invloed van de oude koningshuizen, alleen de Oranjes zitten nog een beetje in de weg. Om hun te proberen te elimineren wordt het hele verhaal van kindermisbruik en kinderrituelen in het leven geroepen. Dit hebben ze paar jaar geleden ook al gedaan.

In de onderstaande video ziet je de ”getuigenis verklaring” van Toos Nijenhuis. Behalve dat ze overkomt als iemand die mentaal niet helemaal in orde is en totaal geen acteer kwaliteiten heeft wordt er van af ca. 6:53 complete onzin verkondigd, daarvoor ook al, maar dan wordt het echt onzinnig.  Zo beweerd ze dat ze seksueel gestimuleerd werd terwijl en een groep mannen in een kring om een gat in de grond staan. De mannen die geen erectie krijgen van het tafereel vallen dan door dat gat naar beneden waarbij (tijdens de val) op miraculeuze wijze hun genitaliën worden verwijderd, hoe dat gebeurd weet ze niet precies…. dat moet vrij geavanceerde technologie zijn dan….
Maar daar blijft het niet bij. De andere mannen (die dus wel een erectie hadden gekregen) moesten vervolgens seks hebben met het dode lichaam van de man(nen) die naar beneden was gevallen (ja echt). En als dat niet lukte dan moesten de mannen seks hebben met het ”slachtoffer”, deze had dan echter een mes in haar vagina, met de scherpe kant naar buiten gericht wel te verstaan. Zodoende werd de penis van de man verticaal door midden gespleten! Boontje komt om zijn loontje zou ik dan zeggen, probleem is alleen dat dit praktisch onmogelijk is en ronduit complete onzin is.
Uiteraard wordt later in de video Prins Bernard bij het verhaal ingevoegd.

Hier onder zie je het video fragment:

Iedereen met een beetje gezond verstand zou deze video toch op zijn minst redelijk ongeloofwaardig vinden. Echter ze zijn terug voor de tweede ronde, en in plaats van een randdebiel hebben ze nu een echt goede acteur weten te strikken die alle handgebaren kent en echte tranen huilt. Bovendien hebben de mensen die de alternative media volgen het verhaal van kindermisbruik door de koninklijke familie eerder gehoord en van Prins Bernard was al bekent dat hij was losse handjes had, dus het zal er ”als zoete koek” ingaan bij de mensen.  Ze zullen het gevoel hebben dat er eindelijk eens echt wat veranderd.

Het is een beetje het zelfde verhaal als met de verkiezingen in de VS waarbij Trump voor de verandering zou zorgen. Ergens helemaal in het begin van zijn campagne heeft hij wat kritiek gehad over vaccinaties en de FED (centrale bank van de VS), daardoor zijn mensen hem gaan geloven en vertrouwen, hij is echter nooit terug gekomen op deze punten. Om te voorkomen dat zijn achterban hem compleet in de steek zal laten haalt hij wat capriolen uit als een ”moslim ban”. Zogenaamd om de Amerikanen te beschermen tegen de terroristen, helaas lijkt het er op dat terroristische aanslagen zoals 9/11 vooral uitgevoerd worden door overheden zelf. Maar kennelijk mogen wij volgens sommigen geen kritiek hebben op mensen die zich zelf presenteren als held, en moeten wij ze het ”voordeel van de twijfel geven”. GO TRUMP!

Zoals gezegd heb ik geen had bewijs voor het bovenstaande. Maar ik heb het gevoel dat er alles op alles word gezet om de video’s en het verhaal van Ronald Bernard flink te propageren, de Volkskrant heeft maar liefst twee artikelen over hem gepubliceerd! Dit hadden ze niet hoeven doen en leid alleen maar tot meer aandacht voor deze man. Hieruit maak ik op dat het hier om iets groots gaat en dat het Nederlandse volk een grote misleidende show staat te wachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s