Verander je leven eenvoudig met subliminale audio boodschappen

De invloed van onze onderbewuste geest blijkt elke keer weer veel invloed te hebben op ons lichaam en ons leven. Zo blijkt onder andere dat emotionele trauma’s ziekte’s in de hand kunnen werken. Ook leidt visualisatie en het geloof hebben in het gene wat je wilt bereiken er toe dat het aannemelijker wordt dat je dat gaat bereiken en naar je toe trekt (ook wel law of attraction). Er bestaan ook dergelijke hypnose sessies waarbij iemand door middel van spraak in een soort ontspannen toestand komt om zo veranderingen door te voeren in de onderbewust, hier bestaan ook audio bestanden van. Ik heb dit ooit geprobeerd maar voor mij destijds niet veel gedaan, maar het schijnt dat het voor sommige mensen werkt. Ik heb echter een andere methode welke vaak verbluffend goed werkt voor mij en ook nog eens helemaal gratis is.

 

Dit lijkt me het delen wel waard aangezien het voor andere mensen zeker ook zal helpen.  Dit zijn wat ze noemen subliminale audio’s of subliminal in het Engels. Dit zijn audio bestanden waar tekstuele boodschappen in zitten welke je niet direct kunt horen of verstaan, deze zijn ”verborgen”. Dit maakt een groot verschil, want het is je bewuste geest welke veranderingen tegenhoud omdat daar veel limiterende overtuigingen in zitten. Wanneer de informatie je bewust geest kan omzeilen komt deze direct in je onderbewust.

Het is in meerdere onderzoeken al gebleken dan dat subliminale boodschappen werkelijk effect hebben op mensen. Bij deze onderzoeken gaat het echter wel vrijwel altijd over visuele subliminale boodschappen, welke een fractie van een seconde op een scherm worden weergegeven en de toeschouwer niet bewust ziet. Ik gebruik hierbij dus auditieve subliminale boodschappen, en kan uit ervaring vertellen dat deze zeker ook effect hebben. Ik denk dat deze zelfs effectiever zijn dan visuele subliminale boodschappen.

Zo zijn er dus verschillende youtube kanalen welke vol staan met zulke subliminaal video’s. En met een aantal heb ik zeer positive ervaringen, in de zin dat ze een merkbaar effect hadden op mij en mijn lichaam. Deze video’s duren meestal 10 a 20 minuten en moeten dagelijks worden beluisterd voor een bepaalde periode en zullen dan veranderingen teweeg kunnen brengen in je leven of in je lichaam. Maar soms kunnen ze ook sneller werken.

Het enige nadeel is dat je niet weet wat de subliminale boodschap is, aangezien deze niet hoorbaar is. Het goede nieuws is dan weer dat deze redelijk eenvoudig zelf te maken zijn. Ik heb wat geëxperimenteerd met het maken er van het moet zeggen dat het goed werkte. Er zijn verschillende methodes en ik ken ze niet allemaal, maar de basis van de opbouw wordt in de onderstaande video weergegeven. Ik heb zo ook ongeveer zo gemaakt, maar dan met nog veel meer audio sporen, tot cira 20 a 30 per kanaal, ik geef het linker kanaal andere informatie dan de rechter.

Zo zijn er een paar youtube kanalen waarvan ik subliminale video’s heb gebruikt en waar ik goede ervaring mee heb. En hoe bijzonder de namen ook mogen zijn, ze doen toch wat. Ook een paar die ik zelf heb gemaakt helpen voor mij.

Dit zijn een aantal Youtube kanalen waar ik goede ervaringen mee heb:

https://www.youtube.com/channel/UCRu83u2OaVX0sBTd0NPWPig/videos
https://www.youtube.com/channel/UCM1zozj3UrSpJTg5umnkQfQ/videos
https://www.youtube.com/channel/UCX4JC6NnvfGC9i3kwSFPFIg/videos
https://www.youtube.com/channel/UCIpBFvLxW5x8W7qVgQJae_A/videos

Veel van de video’s zijn voor uitzonderlijk belachelijke zaken waarvan je je afvraagt wie er op zit te wachten, maar er zijn ook veel die gericht zijn op het verhelpen van ziekte, bevorderen van gezondheid of het leven van mensen in een positive zin veranderen.

Het is absoluut zo dat deze subliminale video’s  zeer krachtig en effectief zijn, daar waar boeken als ”the secret” die ”de wet van aantrekking” behandelen dat niet altijd zijn. Het is niet zo dat deze methodes niet werken of niet effectief kunnen zijn, maar in de praktijk blijkt dat het voor veel mensen niet werkt omdat ze momenteel niet het mentale vermogen hebben om het te praktiseren omdat er nog beperkende overtuigen of blokkades zijn die hun  er van weerhouden om dat gene te realiseren wat ze willen. Daar heb je met deze subliminale video’s geen last van, het enige is dat de juiste subliminale boodschappen toegevoegd moeten worden en op de juist manier toegevoegd moeten worden. Wel kan het helpen om gedurende het luisteren naar de audio je doel te visualiseren.

Overigens doet het krachtige effect van deze subliminaals mij realiseren dat er op deze manier ook in muziek, televisie, radio en dergelijke op deze manier ook boodschappen toegevoegd zouden kunnen worden. En dat het niet geheel onwaarschijnlijk is dat dit ook gebeurd.

Een gedachte over “Verander je leven eenvoudig met subliminale audio boodschappen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s